PÕHJUSED, MIKS PEAKSID PLANEERIMA ÜHE LÕBUSA GOLFIPUHKUSE PÄRNUS

Golf on vähese koormusega spordiala, mis on kehale kerge

Erinevalt paljudest teistest spordialadest on golf vähese koormusega tegevus, mis ei pane teie liigestele ja lihastele suurt koormust. See teeb sellest ideaalse spordiala igas vanuses ja igasuguse füüsilise ettevalmistuse tasemega inimestele ning see sobib eriti hästi neile, kes otsivad võimalust jääda aktiivseks, ilma et nad oma keha liigselt koormaksid.

Golf on suurepärane võimalus nautida loodust

Üks parimaid asju golfi juures on see, et seda mängitakse tavaliselt ilusates välitingimustes, näiteks lopsakates rohelistes väljakutes ja maalilistes maastikes. See tähendab, et te ei saa mitte ainult nautida spordiala ennast, vaid ka värsket õhku ja looduslikku ümbrust.

Golf on sotsiaalne spordiala, mis sobib ideaalselt sõpradega suhtlemiseks.

Veel üks suurepärane asi golfi puhul on see, et see on sotsiaalne spordiala, mis sobib ideaalselt sõpradega suhtlemiseks. Olenemata sellest, kas mängid mõne sõbraga juhuslikku ringi või osaled ametlikul turniiril, on golf suurepärane võimalus veeta aega koos lähedaste inimestega ja tugevdada oma suhteid.

Golf on keeruline spordiala, mis nõuab oskusi ja strateegiat.

Kuigi golf võib olla vähese koormusega spordiala, ei ole see sugugi lihtne. See nõuab oskusi, strateegiat ja palju harjutamist, et areneda. See võib muuta golfi mängimise lõbusaks ja rahuldust pakkuvaks spordialaks, kuna teil on pidev väljakutse oma mängu täiustamiseks ja enda paremaks muutmiseks.

 

Lõbusad faktid golfi kohta

  • Teadaolevalt on golf alguse saanud Sotimaalt.
  • Golfipallid olid algselt valmistatud puidust, kuid hiljem asendati need nahast pallidega mis olid täidetud sulgedega.
  • Arvatakse, et sõna “golf” pärineb hollandi sõnast “kolf”, mis tähendab “klubi”.
  • Võimalus teha ühe golfiringi jooksul kaks hole-in-one on hinnanguliselt üks 67 miljonist.

 

Kokkuvõttes on golfipuhkus koos sõpradega fantastiline viis, kuidas olla aktiivne, nautida loodust ja tugevdada oma suhteid. Olenemata sellest, kas olete kogenud proff või algaja, golf on suurepärane spordiala ja pakub palju kasu. Ja kuna valida on nii paljude ilusate väljakute ja sihtkohtade vahel, ei ole kunagi olnud paremat aega oma järgmise golfireisi planeerimiseks.

Rannahotellist 15-minutilise autosõidu kaugusel asub 2 golfiväljakut.

Pärnu Bay Links Golf https://parnubay.com/

White Beacg Golf https://www.wbg.ee/


Rannahotell
Rannahotell