AVASTA SUVIST PÄRNUT!

 

Kui plaanid külastada kaunist Pärnut ja Rannahotelli, valmistu meeldejäävaks kogemuseks täis päikest, merd ja vahvaid tegevusi.

Et muuta sinu viibimine veelgi lõbusamaks oleme sulle välja valinud mõned kindlasti külastamist väärt kohad ja tegevused sellel suvel:

SAIL ESTONIA

Astu nende suurepärase purjejahi või katamaraani pardale ja võta ette põnev teekond Pärnu võluva ranniku ääres. Kui oled mõelnud, milline Rannahotell ja Pärnu rand näeb välja hoopis mere poolt vaadates, siis see on täpselt õige koht. Sa ei ole Pärnus käinud, kui sa ei ole veetnud päeva merel!

Rohkem infot: www.sailestonia.ee 

360 KRAADI

360 Kraadi on välja tulnud põneva Pärnu linna mänguga. Kui oled huvitatud linna avastamisest ja lõbustast ajaviitest, siis Jüri von Kaufmanni seiklus Pärnus on täpselt midagi sulle. Mängul ei ole ajalist piirangut, seega saate vahepeal ka mängu pausile panna (näiteks seadme laadimiseks või kohvikus peatuse tegemiseks) ning hiljem jätkata.

Rohkem infot: www.360fun.eu/et/a/juri-von-kaufmanni-seiklus-parnus 

SUNCITY PÄRNU

SunCity jõekeskus asub kesklinnas Pärnu jõe ääres. Keskus pakub võimalust sõita SUPlaudadega ja aerupaatidega. Koht, kus on kordumatud elamused ja postitiivsed emotsioonid. 

Rohkem infot: https://suncity.ee/ 

LOTTEMAA

Imemaa väikestele Lotte fännidele! Lottemaa on maagiline koht, kus unistused saavad teoks. Astu Lotte, armastatud Eesti filmikangelase maailma ja avasta võluvad atraktsioonid, etendused ja  mänguväljakud. Lottel on tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele ning Lottemaa tagab sulle naeratused ja unustamatud mälestused.

Rohkem infot: www.lottemaa.ee

ALPAKA FARM

Lapsed naudivad looduses olemist hämmastavalt palju ja loomad toovad neile nii palju rõõmu. Ares asuv Alpakafarm on Eesti üks suurimaid kameliide kasvatavaid farme, olles koduks pea 150 loomale, sealhulgas alpakadele, laamadele, guanakodele. Peale selle elavad farmis Kameruni kitsed, mini- ja mustninalambad ning merisead. Veeda perega üks lõbus päev farmis!

Rohkem infot: www.alpakafarm.ee/ 

TORI SIIDRITALU

Tori Siidritalu asub Soomaa serval imelises paigas. Veeda päev siidritalus ja tutvu tootmisega, degusteeri tooteid ning kuula hea siidri valmistamise saladustest. Siidrisalongist saad hiljem ka tooteid kaasa osta, kus peremees ja perenaine aitavad just teile sobiva maitse välja valida.

Rohkem infot: www.siidritalu.ee

RÕÕMSAT AVASTAMIST!

Kõiki teenuseid on võimalik varasemalt broneerida kui ka Rannahotelli saabudes kohapeal.

Ära unusta jagada oma kogemusi kasutades sotsiaalmeedias #Rannahotell.

 


Rannahotell
Rannahotell