Blogi - Rannahotell

Rannahotelli Blogi

MIKS TEHA ETTEVÕTTE SUVEPÄEVAD RANNAHOTELLIS?

Paku kolleegidele klassikalisele suvepäevale vaheldust ning korralda turismitalu asemel üks täiuslik päev Pärnu rannas asuvas hotellis.

KEVADINE PÄRNU

Pärnu on tänu oma kaunitele randadele ja elavale atmosfäärile populaarne suvituskoht. Siiski on siin kaunis igal aastaajal, sealhulgas kevadel. Põhjused, miks võiksid külastada Pärnut ka väljaspool suvehooaega

5 põhjust, miks abielluda Rannahotellis

Pärnus, otse mererannas asuv Rannahotell on pruutpaaride seas väga populaarne ja hinnatud. Toome välja 5 põhjust, miks võiks just Rannahotelli enda pulmapaigana kaaluda.

PÕHJUSED, MIKS PEAKSID PLANEERIMA ÜHE LÕBUSA GOLFIPUHKUSE PÄRNUS

Erinevalt paljudest teistest spordialadest on golf vähese koormusega tegevus, mis ei pane teie liigestele ja lihastele suurt koormust. See teeb sellest ideaalse spordiala igas vanuses ja igasuguse füüsilise ettevalmistuse tasemega inimestele ning see sobib eriti hästi neile, kes otsivad võimalust jääda aktiivseks, ilma et nad oma keha liigselt koormaksid.

AVASTA SUVIST PÄRNUT!

Kui plaanid külastada kaunist Pärnut ja Rannahotelli, valmistu meeldejäävaks kogemuseks täis päikest, merd ja vahvaid tegevusi.

SÕBRAPÄEVA ERI: Ingrid jagab enda kogemusi Rannahotelliga.

Sel nädalal tähistame sõprust ning selle erilise päeva puhul saame kuulda ühe meie armsa külalise kogemusi ja mälestusi. Igale ettevõttele on oluline oma püsiklientide toetus ja usaldus ning meil on heameel, et Ingrid jätkuvalt oma suvepuhkust Rannahotellis veedab!

Rannahotell läbi aegade

17. juunil 1937. aastal kell 18.00 avas uksed mitte ainult Eesti, vaid kogu tollase Põhja-Euroopa üks luksuslikumaid hotelle – Pärnu Rannahotell.

ILMASTIKUKINDEL SÜNNIPÄEV RANNAHOTELLIS

Augustikuu sünnipäevaline, kas sa muretsed ettearvamatu suveilma pärast, mis võib rikkuda sinu sünnipäeva plaanid? Oled plaaninud hubast aiapidu, aga olukord paneb sind iga hetke tagant ilmateadet vaatama? Ära lase ilmal enda pidupäeva rikkuda, Rannahotellil on sulle lahendus.

MEESKONNA ÜRITUSED RANNAHOTELLIS

Rannahotelli geograafiline asukoht loob suurepärase eelise näiteks Läti partneritega kohtumiseks –Tallinnast ja Riiast on ju peaaegu sama pikk maa sõita!

BRONEERI ETTEVÕTTE JÕULUPEOKS TERVE HOTELL!

Taaskord on kätte jõudnud aeg, kus tuleb hakata mõtlema ettevõtte jõulupidude korraldamisele. Jõulupeo korraldamine ei pea üldse nii keeruline olema – Rannahotelli meeskond aitab sind heameelega korraldamisega!


Rannahotell
Rannahotell